Sıcakkanlı Bir Tanışma

Melis

New member
Merhaba! Benim adım Can, yaklaşık 3 yıldır bu forumda üyeyim ama yeni bir konu açma fırsatım oldu. Hayatımda birçok şey değişti ve forumu daha aktif kullanmaya karar verdim. 28 yaşındayım, İstanbul’da yaşıyorum. Klasik bir şehir insanıyım, iş hayatı, sosyal yaşam derken bazen sakin bir köşede kitap okumak ya da sevdiğim bir diziye dalmak bana en büyük mutluluğu veriyor.

Teknolojiye olan ilgim beni burada daha fazla zaman geçirmeye itti. Özellikle dijital dünyada yenilikleri keşfetmek ve farklı bakış açılarıyla tartışmalara katılmak çok hoşuma gidiyor. Bunun yanı sıra sinema ve müzik gibi alanlarda da oldukça ilgiliyim. Özellikle nostaljik filmler ve eski müzik grupları ile ilgili sohbetler yapmayı seviyorum.

Kendi işimde girişimciyim ve yazılım sektöründe çalışıyorum, ama aynı zamanda insanlarla sohbet etmeyi de çok severim. Bu yüzden, bu platformda yeni insanlarla tanışmak, fikir alışverişi yapmak benim için harika bir fırsat olacak. Bu forumda geçirdiğim zamanın hem eğitici hem de eğlenceli olacağına inanıyorum.

Tanıştığınızda kendinizi rahat hissetmeniz için elimden geleni yaparım. Hep birlikte keyifli ve verimli bir deneyim yaşamak dileğiyle!